ONTWERP JOUW HEARTSEAT!

Je ontwerp kan er bijvoorbeeld zo uit zien. © IWAZ

Ontwerp een Heartseat is een wedstrijd in samenwerking met de NABK en Art Eindhoven.

Hoe werkt het?

Ontwerp jouw Heartseat is een wedstrijd, open voor alle Nederlandse kunstenaars.

De techniek van je ontwerp is helemaal vrij 

Bewerken, onderdelen toevoegen of verwijderen, beschilderen, stofferen, beschrijven, illustreren, structuur aanbrengen, spuiten, tatoeëren of wat je maar bedenken kunt, abstract, minimalistisch, impressionistisch, alles is toegestaan!

Je kunt voor je ontwerp de pdf van de Heartseat hierboven downloaden. Je mag ook vanuit een eigen schets van een Heartseat beginnen.

Inschrijven

Tot en met 11 maart 2018 kan iedereen zich voor deze wedstrijd inschrijven.

Dit doe je onderaan deze pagina.

Tevens mail je t.z.t. (maar tenminste vóór 12 maart) enkele foto's of bestanden van je beste ontwerptekening of maquette, naar heartparade.nl@gmail.com.

Naar wens mag je tevens een foto van eerder werk, waarin de techniek die je gebruikt goed zichtbaar is, meesturen. In totaal mag je max. 5 jpg- en/of pdf-bestanden mailen.

Bij het inschrijfmenu is ook ruimte om je ontwerp toe te lichten.

 

Vakjury

Op 12 maart beoordeelt de organisatie alle inzendingen en kiest hieruit de 15 beste ontwerpen voor een Heartseat. Deze ontwerpen komen vanaf 14 maart op de facebookpagina van de ’heARTparade’ te staan: www.facebook.com/Heartparade.nl/.

 

De vakjury bestaat uit Raoul Locht, voorzitter Stichting Kunstweek, Johan Leemkuil, designer Heartseat en Mike Zeelen, projectleidster ’heARTparade’. Op 28 maart koos deze vakjury uit de 15 beste werken de 5 genomineerden.

De 5 genomineerden van de wedstrijd ‘Ontwerp jouw heARTseat’ zijn bekend!

De jury had het moeilijk. Vandaar dat er nu TWEE winnaars komen die daadwerkelijk hun ontwerp mogen uitvoeren. Dat zijn één vakjurywinnaar plús één publiekswinnaar.

Het publiek mag stemmen op de Facebook-pagina van de Heartparade t/m 13 april (vergeet niet de pagina te liken!). Iedere stem die hier eerder werd uitgebracht op eén van de 5 finalisten telt mee; als u dus eerder al gestemd heeft op deze finalisten, hoeft u dat nu niet nog een keer te doen.

Tevens mag elke beursbezoeker van Art Eindhoven nog één stem uitbrengen op zijn favoriet (tot 14:00u.).

 

Bekendmaking winnaar op Art Eindhoven

Op zaterdag 14 april 2018 om 14:30u zal Jochem van Gelder op de beursvloer van Art Eindhoven de 2 winnaars bekendmaken. (www.arteindhoven.nl)
Natuurlijk zijn de vakjury, Raoul LochtJohan LeemkuilMike Zeelen en directeur Stichting Energy4All, Paul IndenBosch aanwezig. Iedereen heel veel succes!

Art Eindhoven

Op Art Eindhoven zijn voor het eerst enkele bewerkte Heartseats van bekende kunstenaars te bewonderen. Tevens zullen de kunstenaars BoB|Ben aldaar live een heARTseat beschilderen!

 

Expositie(s)

De winnaars van Ontwerp jouw Heartseat mogen hun ontwerp uitvoeren op een originele “blanco” Heartseat van designer Johan Leemkuil. Vervolgens reizen de Heartseat svan de winnaars mee met de openbare exposities van de ’heARTparade’. Natuurlijk worden de namen van de kunstenaars en een foto van hun uiteindelijke kunstwerk geplaatst in de overzichtscatalogus van de ’heARTparade’. Uiteindelijk worden ook deze HeARTseats geveild op de Gala/Veilingavond van de ’heARTparade’ waar de winnaars met invité bij aanwezig mogen zijn.

 

De opbrengst van alle Heartseats op de veiling komt ten goede aan de Stichting Energy4All. Kijk voor meer uitleg over de Stichting en haar doel op het tabblad energiestofwisselingsziekte.  

Meteen inschrijven? Klik dan   HIER 

Win een expositieplaats naast en samen met Nederlands bekendste kunstenaars.

Bewerk een Heartseat naar JOUW visie.