EXPOSITIES

HeARTparade en Stichting Energy4All goede doel op ART LAREN

Tijdens de welbekende populaire kunstbeurs  'Art Laren' juni 2019 was de bijna volledige heARTparade te zien op de Brink in hartje Laren.

ART LAREN organiseerde tevens een bijzondere actie om aandacht te geven aan het goede doel: Energy4All.

10 Larense kunstenaars gingen de uitdaging aan om een kunststof schaap te beschilderen in hun eigen unieke stijl. Schapen staan synoniem voor het dorp Laren. Op 16 juni was daarom op de Brink een bijzondere bontgekleurde kudde schapen te ontmoeten. Alle kunst-schapen werden tijdens Art Laren geëxposeerd en geveild. De opbrengst kwam volledig ten goede aan het goede doel!

De volledige opbrengst van ART LAREN kwam ten goede aan de Stichting Energy4All. Het bedrag zal later bekend gemaakt worden. Onze grote DANK hiervoor aan de organisatie en vrijwilligers van Kiwanis Laren.

HeARTparade met Stichting Energy4All goede doel op Art of Living

Tijdens de de lifestylebeurs 'Art of Living' eind maart 2019 was een kleine schare van de heARTparade te zien tijdens Art of Living in het Autotron te Rosmalen.

artofliving.jpg

Tevens mocht Stichting Energy4All aldaar het goede doel zijn waarmee een mooi bedrag werd ingezameld voor het medicijn tegen energiestofwisselingsziekte. 

Eerste 20 heARTseats op Masters of LXRY

Tijdens de Masters of LXRY op 6, 7,8, 9 en 10 december 2018 waren 20 heARTseats te bewonderen tijdens de Masters of LXRY in de Rai in Amsterdam.

De prachtige stand van G en G design met de belichting van Perfect Light trok veel bekijks. Zeker ook omdat enkele kunstenaars live op de beursvloer kwamen schilderen. 

Sneak Peek heARTseats op Nationale Kunstdagen

Tijdens de Nationale Kunstdagen op 10 en 11 november 2018 waren enkele van onze heARTseats als Sneak Peek te bewonderen.

Tevens was kunstenares Elvira van Bochove live aan het werk evenals kunstenaar Johan Leemkuil 

Gilde Opleiding Roermond zet alle heARTseats in de grondlak

MAART 2018 - Alle heARTseats zijn vakkundig in de grondlak gezet door leerlingen van Gilde Opleidingen Roermond. De studenten konden hiermee de techniek van het verfspuiten leren en steunden daarmee Stichting Energy4All. Een mooie leeropdracht en samenwerking! De officiële overhandiging van de laatste exemplaren vond plaats Maart 2018 en daarna was er natuurlijk welverdiende vlaai voor het harde werk. 
Gilde opleiding Roermond en verfsponsor Felix van der Putten Verf bedankt!

Productie Heartseats voltooid!

NOVEMBER 2017 - In 2018 organiseert Stichting Energy4all een vervolg op de succesvolle Dogparade van 2015. Nederlands bekendste kunstenaars zullen een object beschilderen en vormgeven.

Deze keer is dat een massief houten tweepersoons hartvormige design-bank. Een bank die zowel functioneel is én tevens een sieraad voor in bedrijf, kamer, hal of tuin!

Deze unieke en beperkte oplage van de Heartseat is ontworpen door designer/kunstenaar Johan Leemkuil, zie ook zijn Heartseats op: www.johanleemkuil.nl

 

De body van de 30 Heartseats voor Energy4all is geproduceerd bij de firma Desmet in België. Dinsdag 14 november zijn ze overgebracht naar De Gilde opleidingen in Roermond. Daar zullen de banken in de grondlak worden gezet. Daarna zal Johan Leemkuil handmatig elke Heartseat afzonderlijk stellen en afmonteren. Ook het produceren en monteren van de gietijzeren of houten poten is puur ambachtswerk.